5 tip om je partner mee te verrassen!

0
63

Aangezien het voor iedereen leuk is om wel eens een verrast te worden, hebben wij 5 tips voor je op een rij gezet. Deze tips zijn ontzettend leuk om met je partner te doen maar natuurlijk ook leuk om dit gewoon met vrienden of familie te ondernemen. Dus ook als je geen partner hebt, kun je dus rustig verder lezen. Houd er wel rekening mee dat sommige van deze ideeën wel wat voorbereidingen vergt.

Filmavond

Plan een gezellige filmavond. Iedereen vindt het gezellig om uitgenodigd te worden voor een filmavond waarbij je samen een film kunt kijken met wat lekkernijen op tafel. Vooraf een aantal films uitzoeken kan handig zijn, anders kan het zijn dat je pas aan het einde van de avond samen hebt besloten welke film het wordt.

Cadeaus

Voor iedereen is het leuk om als verassing een cadeau te krijgen. Natuurlijk moet je vooraf wel wat speurwerk doen om te bedenken wat je je partner, vriend(in) of familielid gaat geven. Een aantal populaire cadeaus zijn parfum, decoratie, sieraden. Je kunt al deze cadeaus bestellen bij een online cadeaushop en dan wordt het ook nog een thuis bezorgd. Mocht het na lang zoeken zijn dat je nog niet weet wat je zou moeten kopen, dan kun je altijd kiezen voor een giftcard. Een giftcard is eigenlijk altijd leuk om te krijgen.

Bioscoop

Naast dat film kijken thuis een erg leuke gezellige bezigheid kan zijn, is het natuurlijk ook leuk om op stap te gaan naar bijvoorbeeld een bioscoop. Het kijken van een film in de bioscoop is toch een andere beleving dan thuis film kijken. Onder het genot van je net gekochte popcorn kun je dan vaak de nieuwste films bezoeken.

Wandeling met picknick

Iets waar je misschien niet meteen aan denkt maar ook erg leuk kan zijn, is een wandeling met picknick. Dit is volledig zelf te organiseren en je bent dus niet afhankelijk van beschikbare kaartjes of levertijden van producten. Je moet alleen vooraf even naar de supermarkt om wat eten te vinden en misschien vooraf even oriënteren naar een mooie omgeving om te gaan wandelen

Avond uiteten

Iets wat misschien wat meer gebruikelijk is als je gezellig wat wilt ondernemen met je partner is uiteten. Maar waar ga je dan uiteten? Heb je geen zin in een standaard restaurant en wil je een keer net wat anders? Ga dan je avond spenderen bij Bistro Bruut in Enschede voor de lekkerste culinaire gerechten. Na het eten kun je genieten aan de wijnbar van de lekkerste wijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here